Slika

Pokrenuli smo projekat organizovanja ONLINE BIBLIOTEKE Fondacije kao isturenog odjeljenja Biblioteke za slabovidna i slijepa lica u RBiH kojim se poboljšava pristupačnost audio knjiga putem interneta. 

Dragi prijatelji Fondacije i ljubitelji knjiga, online biblioteka je u fazi konstruisanja i u sklopu ove web stranice smo vam spremili mogućnost slušanja kvalitetnog materijala. Na stranici sadržaja uživajte u knjigama koje smo podijelili SAMO za preslušavanje preko postojećih kanala. Mnogo je posla i hvala vam na strpljenju.

Nominacijom korisnika biblioteke pomažete osobama sa limitiranim pristupom knjgama i slijepim i slabovidnim licima da dobiju potpuno besplatan, efikasan i tehnološki unaprijeđen pristup novoj platformi i njenom sadržaju. Konceptom nominacije korisnika sadržaja onlinebiblioteke, pored podrške posebnim kategorijama i širenju fonda biblioteke i Vi dobijate pristup sadržajima.

Ispunite dole navedeni obrazac za pristup knjigama i u zavisnosti od paketa podrške postajete donator „Izvor dobra“ sa pravom članske nominacije 1 korisnika; donator „Rijeka dobra“ sa pravom članske nominacije do 25 korisnika; donator „More dobra“ sa pravom članske nominacije do 50 korisnika i donator „Okean dobra“ sa pravom članske nominacije do 100 korisnika.

Ispuni obrazac za pristupne podatke audio knjigama

0 0